Четвер
25.04.2024
08:42
Категорії розділу
Новини [21]
Коло Свароже [72]
Правослов [63]
Іменослов [32]
Тranslator
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Місячний календар
Фазы Луны на RedDay.ru (Ровно)
Форма входу
Пошук
Наше опитування
"Велесова книга " для Вас це:
Всього відповідей: 117
Погода
Наша кнопка

Рідновір

[Отримати код кнопки]
Цікаві сайти
Світанкові роси. Ляльки, мотанки, дерев'яні вироби, амулети... Український стиль: Прикольні патріотичні футболки :: вишиванки :: подарунки Українські вишиванки Український національний інтернет-портал «Аратта. Вікно в Україну» Журнал РЕЗЬБА ПО ДЕРЕВУ Бандерштат Официальный сайт Burzum и Варга Викернеса тм Древосвет - деревянные игрушки, конструкторы Природа и др... Українські пісні Світанкові роси. Ляльки, мотанки, дерев'яні вироби, обереги... Українські скарби
Країна
free counters
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
MP3
Зворотній звя"зок
Ім`я відправника *:
E-mail відправника *:
Web-site:
Тема листа:
Текст повідомлення *:
Оцінка сайту:
Код безпеки *:

РІДНОВІР

Головна » 2013 » Березень » 10 » Проти українців-рідновірів ведеться планомірна відкрита ВІЙНА!
19:45
Проти українців-рідновірів ведеться планомірна відкрита ВІЙНА!

ПЕРЕЛІК ЗЛОЧИНІВ,

ВЧИНЕНИХ ХРИСТИЯНАМИ-ФАНАТИКАМИ В УКРАЇНІ У ХХІ СТОЛІТТІ


З новим тисячоліттям почастішали акції релігійного бузувірства з боку представників християнських конфесій над вірянами інших віросповідань, особливо поширений їхній релігійний фанатизм щодо українців — сповідників рідної, національної, етнічної віри.

Водночас вражає бездіяльність влади, яка байдуже спостерігає за не просто провокаційними, а навіть кримінальними діями християнських пастирів і їхньої підопічної пастви. Тому ми, рідновіри України, вважаємо за потрібне надати повну інформацію щодо порушень як владою, так і християнськими церквами, Конституції України та законодавчих актів України щодо Рідної віри.

12 серпня 2007 р. під час проведення релігійного обряду — Тризни по закатованих під час християнізації Русі волхвах на Старокиївській горі у м. Київ — християни незаконно зведеної каплиці Московського патріархату поза графіком своїх богослужінь стали перебивати Богославлення рідновірів голосним калатанням у дзвони. На ввічливе зауваження представника рідновірської конфесії і прохання дотримуватися графіка, паламар каплиці вдарив рідновіра В. Кагадія кулаком в обличчя — той упав, а охоронці церкви стали бити лежачого. Тоді, звісно, рідновіри кинулися на допомогу.

Релігійний обряд був зірваний, що тягне відповідальність згідно з диспозицією частини 1 статті 180 Кримінального кодексу України (КК), тобто містить ознаки злочину: «Незаконне перешкоджання здійсненню релігійного обряду, що зірвало або поставило під загрозу зриву релігійний обряд, «та дій, що підпадають під ознаки злочину», передбачених частиною 1 ст. 122 КК, або частини 2 ст. 126 КК — «умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження та умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю що мають характер мордування, вчинені групою осіб, або з метою залякування потерпілого».

19 серпня 2007 р. приблизно об 11.50 (перед запланованим обрядом) на Старокиївській горі у м. Києві скоєно напад на рідновірів, яких було всього шість осіб; серед них — жінки з дітьми та гості.

Рідновіри були у святковому національному строї. З каплиці Московського патріархату вискочила група людей у камуфляжі, озброєних бейсбольними битами й газовими балончиками, і напала на кількох рідновірів. Чоловік з пістолетом, який виявився найнятим співробітником міліції, вистрілив у спину рідновіру Артему Брезгіну, який кинувся захистити свою жінку і півторарічну дитину. Відеосюжет було показано каналом «1+1». До речі, жодного з  «бойовиків»  міліціянти не затримали, навіть «стрільця» (хоча його прізвище наряд міліції зафіксував). А ось постраждалого Артема Брезгіна забрали до лікарні, звідки його двічі відвозили до міліції (вул. Прорізна, 12). Там піддавали допиту, під час якого він втрачав свідомість. До нього не допустили адвоката та лікаря, забравши мобільний телефон. Як виявилося, у лікарні Артема навіть не зареєстрували, хоча він був доставлений швидкою медичною допомогою. Тільки завдяки наполегливим вимогам членів громади постраждалому було надано адвоката та медичну допомогу. В Артема Брезгіна виявився струс мозку, перелом носа та кульове поранення в спину, що тягне відповідальність за ст. 122 або 126 (або ст. 296 із змінами, внесеними згідно із Законом № 3075-III (3075-14 ) від 07.03.2002).

1 серпня 2008 року здійснено наругу над Святилищем Перуна у Нікополі. Громада рідновірів зверталася до міліції за фактом наруги над культовою спорудою.

12 липня 2009 року вчинено наругу над культовою спорудою рідновірів Нікополя, що в районі Олексіївської затоки (біля могили кошового отамана Івана Сірка) — зруйновано «Святилище Перуна», що належить Нікопольським релігійним громадам рідновірів «Православа» та  «Світло Ярила». Образ Перуна було обкладено гумовими автопокришками і підпалено від підмурівка. На цьому місці наругу було здійснено вже вдруге. На сьогодні маємо те саме, що і в минулому році, з тою різницею, що раніше образ Перуна за допомогою бульдозера було вирвано з землі разом із бетонним (підземним) підмурівком (загальна вага /дуб+бетон/ — 500 кг), відтягнуто і скинено з кручі у воду затоки; камені Святилища було зібрано докупи, на верхівці якої встановлено імпровізований хрест зі свіжозрубаної акації.

Листопад 2009 р. Заказник «Пристіни» в селі Григорівка Запорізької обл. Понівечено два капища. Зруйнувано образи Рода та Рожаниці.

21 вересня 2009 р. Київ, Старокиївська гора. Невідомі зловмисники таємно вночі намагалися знищити дерев’яний скульптурний образ Бога Перуна — підпиляли і надрубали дубову основу кумира, але справу свою довершити не змогли — були відігнані охоронцем Музею історії України.

30 вересня 2009 р. Київ, Старокиївська гора. Підпал кумира Перуна.

21 лютого 2010 р. було вчинено чергову наругу над святинями українців. Старокиївська гора, м. Київ. Провокації РПЦ спільно з  «Беркутом». О 9-ій годині ранку невідомі у формі «Беркута» напали на вартовий намет Перунової Сотні, де жорстоко побили перунича — рідновіра з Перунової Сотні. Потім, за командою старшого, «беркутівці» посідали в машину (номер синього кольору 1603). У той же час кумир Перуна було облито мазутом.

21 лютого 2010 р. Київ. Кумир Світовида на Софіївській площі облито фарбою трьох кольорів. На заяви ОРУ з боку правоохоронних органів не було ніякої реакції. Рідновіри самі очистили і відреставрували статую.

6 вересня 2010 р. Запоріжжя, острів Хортиця. Поруйновано Святилище «Триглав» — знищили образи Рідних Богів — спиляні бензопилкою, порубані, лики зрізані, підпалені і кинуті у річку. Такі дії зловмисників завадили проведенню санкціонованих релігійних обрядів. Заподіяно моральних та матеріальних збитків загалом громаді та особисто кожному члену громади, її прихильникам. А також завдано екологічної шкоди місцевості.

31 жовтня 2010 р. на Центральному капищі біля Музею історії України, що на Старокиївській горі у місті Києві, попи Московського патріархату спровокували бійку. Була викликана міліція. На виклик міліції приїхав  «Беркут», який чомусь став на бік попів Московського патріархату. Всі разом завадили проведенню санкціонованого релігійного обряду, що завдало моральних та матеріальних збитків загалом громаді та особисто кожному члену громади, її прихильникам.

На початку грудня 2010 р. на Лисій горі у місті Києві була спалена дерев’яна статуя Перуна.

З 31 грудня 2010 на 1 січня 2011 року. Київ. Чергова спроба знищення кумира Перуна на Старокиївській горі — підпал. За останній місяць це вже була третя спроба сплюндрування статуї.

У ніч з 11 на 12 березня 2011 року було скоєно наругу над слов’янським капищем, розташованим на Лисій горі у Києві.

20 березня 2011 р. у селі Маліївці Дунаєвецького р-ну Хмельницької області напередодні Великодня був зруйнований кумир Перуна, а саме — спиляний бензопилкою і скинутий з кручі у воду.

7 квітня 2011 року в м. Хмельницькому було сплюндровано капище Стрибога.

24 квітня 2011 р. у Харкові зруйновано жертовник.

9 липня 2011 р. Гола Пристань Херсонської області: УПЦ Московського патріархату змусило владу демонтувати українські релігійні символи — скульптурний образ Отця нашого Небесного — Дажбога.

11 липня 2011 року близько 20-ї години у Тернополі за участю голови облради Олексія Кайди було вивезено роботу відомого українського скульптора Олексія Альошкіна — копію скульптурного образу (кумира) Бога Світовита.

Запоріжжя. Під час будівництва мосту, на місці, де зараз стоїть його «лапа», знайшли Храм. Це було не звичайне для Хортиці святилище з каменів, а приміщення з фундаментом на дві кімнати з вівтарями в кожній із кімнат. Звісно, розкопки проводилися нашвидкуруч, це місце швидко зрівняли із землею і поставили на нього опору мосту. Тобто, стерли з пам’яті культурні пласти кількох тисячоліть.

Зруйнована археологічна пам’ятка — святилище, знайдене археологами біля туристичного комплексу  «Запорізька Січ». Цьому святилищу понад 6 тисяч років. На жаль, його теж зрівняли із землею, поруч будують християнську церкву, що обслуговуватиме туристів.

1 листопада 2012 р. Київ. Капище Перуна на Старокиївській горі. група невідомих осіб спиляла кумир Перуна і вивезла спиляне у невідомому напрямку. Акція наруги носить організований і явно замовний характер.

22 лютого 2013 р. Київ. Софійський майдан. Зрізано голову паркової скульптури Збруцького кумира, що була встановлена на честь 1500-ліття міста Києва (автор твору — заслужений художник України Інна Коломієць).
Категорія: Новини | Переглядів: 2043 | Додав: ZlatoЯР | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]