Вівторок
19.03.2024
06:34
Категорії розділу
Новини [21]
Коло Свароже [72]
Правослов [63]
Іменослов [32]
Тranslator
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Місячний календар
Фазы Луны на RedDay.ru (Ровно)
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Як Ви відноситесь до Рідновірів?
Всього відповідей: 199
Погода
Наша кнопка

Рідновір

[Отримати код кнопки]
Цікаві сайти
Світанкові роси. Ляльки, мотанки, дерев'яні вироби, амулети... Український стиль: Прикольні патріотичні футболки :: вишиванки :: подарунки Українські вишиванки Український національний інтернет-портал «Аратта. Вікно в Україну» Журнал РЕЗЬБА ПО ДЕРЕВУ Бандерштат Официальный сайт Burzum и Варга Викернеса тм Древосвет - деревянные игрушки, конструкторы Природа и др... Українські пісні Світанкові роси. Ляльки, мотанки, дерев'яні вироби, обереги... Українські скарби
Країна
free counters
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
MP3
Зворотній звя"зок
Ім`я відправника *:
E-mail відправника *:
Web-site:
Тема листа:
Текст повідомлення *:
Оцінка сайту:
Код безпеки *:

РІДНОВІР

Головна » 2010 » Вересень » 8 » Поруйновано образів Богів на о. Хортиця!!!
18:59
Поруйновано образів Богів на о. Хортиця!!!

Сьогодні вранці християнськими дикунами були пошкоджені, спалені, зрубані зображення (кумири) давньоукраїнських Богів на острові Хортиця.

Християни намагаються спровокувати представників Рідної Віри на відповідні акції, щоби вкінець знову розперезатися і, слідуючи біблійським вказівкам, руйнувати, вбивати і знищувати всіх, хто не признає Христа Ягвовича.

Ніхто не хоче задуматися, що ті, хто це робить рано чи пізно несуть кару. Боги - це об"єктивна реальність. Знищивши образ Бога, ніхто не знищить самого Бога. Кара - неминуча. Вистачає "святих отців"-провокаторів, які, не досить, що жеруться між собою, то ще й порушують Конституцію, перешкоджаючи українцям у їхньому прагненні сповідувати віру древніх батьків.

Міліція ж, як завжди, робить вигляд, що реагує, або і не реагує взагалі. А буде реагувати вже тоді, коли піде в повітря кілька церков. До цього і підштовхують, цього і чекають попи Гапони.
І тоді Янукович знову збере свої силові структури і зобов"яже їх в тижневий термін знайти винуватця.

А поки що живемо у духовно поневоленій, сплячій летаргічним сном, Україні. 




У святу для всіх українців неділю, коли ми всі, як заповідали предки наші, думаємо про Бога, вічність, праведність і любов -   вранці 06.09.2010 поки що невідомі злочинці спалили і понівечили дерев'яні лики слов'янських богів на острові Хортиця.  Деяких з них спалили, інші розрубили та викунили в Дніпро.

Поруйновано Святилище "Триглав” , спалено не менше чотирьох образів – Перуна, Макоші, Дажбога та Білобога. Крім того, три скульптури українських (слов’янських)  богів – Перуна, Макоші та Велеса – порозрублювали сокирою та скинули в Дніпро. Макоша була повністю висмикнута з землі.
Велес * і Перун * - зрізані бензопилою. Кумирів знайшли вже на березі, у воді. З них були зрізані лики, а самі вони були порубані. Частина ідолів просто облили горючою рідиною і спалили, а частина жорстоко порубали, зрізали лики і кинули у воду

Це вже не перший напад на язичницькі святині. Створюється враження, що хтось спеціально глумиться над духовною спадщиною наших Предків і  розпалює релігійні міжусобиці.

Очевидно, що для цього злочину не найняли випадкових людей.
Почерк дуже схожий на той, що був у селі Григорівка Запорізької області ( там так само понівечили два капища -Рода і роду - міліція винних знайшла, але практично одразу відпустила, не покаравши), на подібні  дії, що були на острові Хортиця 2010 року (коли від рук невідомих постраждав образ бога Перуна), на події  у Києві, коли рудали і спалювали кумира Перуна, на напад представників Московського Патріаархату з вогнепальною зброєю на рідновірів України, на інші акти руйнації на тисячоліттями святих для українського народу місцях.

Цей рецидив злочину є підтвердженням, що такі дії кимось плануються та  організовуються, а Знищення кумирів Богів, віра у яких які є невід'ємною духовною спадщиною українського народу у  Запоріжжі могло бути спеціальним ритуалом, зробленим координованою групою людей. Є підозра, що організатором цього акту є Московський патріархат, підозра на представників якого падає в попередніх випадках) , або УГКЦ, яких у Запоріжжі набагато менше.

Святилища на Хортиці вже давно стали популярними і стали місцем паломництва людей не тільки з інших міст України, але і з-за кордону.

До теми:


У Запоріжжі деякі порізані та вирвані кумири наших Рідних Богів  були віднесені та кинуті в Дніпро. Таке поруйнування є намаганням з релігійних мотивів є спробою  повторити дії, які ніби-то мали місце під час насильницького впровадження християнства на Русь (була і є з центром Київ)  князем Володимиром.

Згідно загальноприйнятій думці, Київська Русь прийняла хрещення у 988 році в період правління князя Володимира. У процесі затвердження нової офіційної релігії були знищені язичницькі статуї. Так цей період історії описує «Повість временних літ»:
- І коли прийшов (Володимир у Київ - ред.), наказав перекинути ідоли - одних порубати, а інших спалити, - Перуна ж наказав прив'язати до хвоста коня і волочити його з гори Боричевим узвозу до струмка і приставив 12 мужів колотити його палицями. <...> Коли вабили Перуна по струмку до Дніпра, оплакували його невірні, тому що не прийняли ще вони святого хрещення. І, притягли, кинули його в Дніпро. І приставив Володимир до нього людей, сказавши їм: «Якщо пристане де до берега, відпихає його. А коли пройде пороги, тоді тільки залиште його ».


Як відомо, святий для всіх християн  ап. Павло  ходив до язичників проповідувати Христа, ніяких свідчень по зруйновані ним чи іншими Апостолами святині чи спалених на автодафе язичників не збереглося (див.в "посланнях” до будь-яких язичників (всі крім жидів) - колосян, коринтян, особливо- до римлян).
Між іншим, нігде не має відомостей, що козаки нищили свій народ, насильно насаджуючи "християнство”

А  Духовність, Світло- це є вічне і властиве Богу (Багатопроявному- напр. "Трійця” , якій поклоняються християнизовані українці,  чи багатопроявність - Боги (яких наші великі Предки були Онуками, будучи з нми у Світлі і Діях воєдино).

Не можна нищити тих, якщо хтось називає цю єдиність в іншому поряду. Хоча це вже царина теології - але при будь-яких різноголоссях непорушне одно: або язичник САМ знищує своїх кумирів, або НІХТО НЕ ВТРУЧАЄТЬЯ в цей процес. Тобто Господь не лишає місця для інквізиції. А інквізирують лише з меркантильних причин і поза Божою волею. Це проводить лише антихристова "церква"!
Хто має Віру в Бога, той не стане відбирати Віри іншому! Хто не має Віри в Бога - той, відмовляє й іншому у його Вірі!

Такі дії по відношенню до будь-якого народу  показують, що війна-окупація проти нього переходить в іншу площину, (остаточну фазу -  ДИТИНЕЦЬ як в фортеці) — духовну..
Тобто те, що  хтось з "релігійних" мотиві пробує повторити те, що зараз називають геноцидом. (Геноцид (від грец. Γένος - рід, плем'я і лат. Caedo - вбиваю) - дії, вчинені з наміром знищити, повністю або частково, яку-небудь національну, етнічну, расову або релігійну групу як таку шляхом: вбивства членів цієї групи;заподіяння тяжкої шкоди їх здоров'ю;заходів, розрахованих на запобігання дітородіння в такій групі;примусової передачі дітей;навмисного створення життєвих умов, розрахованих на повне чи часткове фізичне знищення цієї групи.


Джерело
Переглядів: 1058 | Додав: ZlatoЯР | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]